Over mijMijn naam is Daniëlle Hinfelaar. Ik ben 32 jaar, paranormaal begaafd en hoogsensitief ( HSP). Met mijn hoogsensitiviteit kan ik de energie van mensen voelen als zij voor mij staan, maar kan ik ook op afstand contact maken met hun energie. Ik help mensen met persoonlijke dilemma’s door ze inzicht en advies te bieden. Zodat ze weer goed “in hun vel” komen te zitten en hun eigen ritme terug krijgen.


Hoe is het allemaal begonnen?

Ik had vaak voorspellende dromen. Ook wist ik al wat mensen van te voren gingen doen of zeggen. Hiernaast kon ik de emoties van andere mensen heel goed voelen. Ik dacht dat dit normaal was en dat anderen dit ook hadden. Op een gegeven moment kwam ik erachter dat dat niet het geval was.

Toen ik 13 jaar oud was, was ik bezig met mijn huiswerk en had ik het gevoel dat er iemand achter mij zat. Toen ik mij omdraaide zag ik mijn overleden oma zitten. Nadat ik met haar gesproken had ben ik naar beneden gelopen, waar mijn ouders tv zaten te kijken en vertelde ik dat ik net een gesprek met mijn oma had gehad. Hierna vroeg mijn moeder wat voor kleding zij aan had. Nadat ik dit beschreven had, begon mijn moeder te huilen en vertelde zij mij dat dit de kleding was waarin zij begraven was. Ik kon dit niet weten, want mijn ouders hebben mij niet meegenomen naar de begrafenis ( mijn oma is op mijn zesde verjaardag overleden en mijn ouders vonden mij te jong om de begrafenis mee te maken).
Sinds deze ontmoeting heb ik regelmatig contact met mijn oma. Zij helpt mij bij moeilijke vraagstukken en begeleid mij af en toe ook tijdens mijn coaching.

Enkele maanden na het “bezoekje” van mijn oma, heb ik tijdens mijn vakantie in Italië kennis gemaakt met een vrouw die een medium bleek te zijn. Nadat ik mijn verhaal over mijn oma had verteld en mijn belevenissen/ervaringen, vertelde zij mij dat ik paranormaal begaafd was. Zij heeft mij bewust gemaakt van mijn gave, mij verteld wat mijn “krachten” waren en mij kennis laten maken met de paranormale wereld. Tevens heeft zij mij geleerd hoe ik met deze gave om kon gaan en deze verder kon ontwikkelen.
Zij heeft zogezegd “het zaadje van de boom geplant”.

Ik ben mij na deze kennismaking gaan verdiepen in spiritualiteit en ik ben gaan pendelen voor vrienden en kennissen. Door mij hiermee bezig te houden is mijn gave zich steeds verder gaan ontwikkelen en ben ik begonnen met het geven van consulten aan vrienden/kennissen. Vervolgens kwamen uit de consulten, coachingstrajecten voort.

Tijdens mijn studietijd en enkele jaren daarna, heb ik mij verder kunnen ontwikkelen door enkele nare gebeurtenissen in mijn leven. ( Ik heb van mijn 20e t/m mijn 27e een burn-out gehad.) Terugkijkend op deze zware tijd, ben ik erachter gekomen dat ik ondanks alle tegenslagen ontzettend sterk eruit ben gekomen. Ik heb veel inzichten gekregen en sta nu anders in het leven. De kennis en ervaring die ik hiermee opgedaan heb, kan ik gebruiken om jou te helpen.