Vervolgsessie


Het kan zijn dat je in een bepaalde fase in je leven zit, dat je aan een e-mail consult niet genoeg hebt. Hiervoor bied ik vervolgsessies aan die jou helpen overzicht te krijgen over je situatie, zodat je weer rust in je hoofd krijgt.
De meeste belemmeringen die je ervaart, hebben te maken met je denkpatroon. Je zit vaak vast in je eigen aannames en overtuigingen (en/of de aannames/overtuigingen van je omgeving). Ik wil je graag helpen dit patroon te doorbreken.


Waarmee kan ik je helpen?

  • Heb jij een privé gerelateerde burn-out of heb jij een privé gerelateerde burn-out gehad?
  • Heb jij relatieproblemen? ( partner/familie)
  • Heb jij moeite met grenzen stellen en voor jezelf opkomen?
  • Wil jij je negatieve gedachten kwijtraken?

Ik kan niet je toekomst voorspellen. Ook kan ik geen contact maken met overledenen. Ik kan je enkel helpen met de problemen die je nu ervaart.


Hoe werkt het?

Ik bied vervolgsessies aan van drie verschillende groottes; bestaande uit 4 sessies, 6 sessies en 8 sessies. ( Deze trajecten zijn uiteraard optioneel. We kunnen ook samen een passend traject voor jou samenstellen.) Tijdens deze sessies hebben wij per e-mail contact en kan je mij alles voorleggen wat er bij jou op dit moment speelt. Ook tijdens deze sessies zal ik mij laten leiden door mijn intuïtie, zodat ik je zo goed mogelijk kan helpen.

Nadat ik een e-mail van je ontvangen heb, neem ik zo snel mogelijk contact met je op.
Ik zal in mijn e-mail aan je vragen de vergoeding van te voren over te maken. Je krijgt van mij altijd een bevestiging als ik je vergoeding ontvangen heb.

Ik zal jouw vragen binnen 5 dagen beantwoorden.


Wat kost het?

Een vervolgsessie kan bestaan uit 4* sessies, 6 sessies of 8 sessies. ( Deze trajecten zijn uiteraard optioneel. We kunnen ook samen een passend traject voor jou samenstellen.)

4 sessies bestaan uit een e-mailwisseling van 4 e-mails: 300,-
6 sessies bestaan uit een e-mailwisseling van 6 e-mails: 435,-
8 sessies bestaan uit een e-mailwisseling van 8 e-mails: 560,


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

*Jouw vergoeding wordt uiteraard enkel berekend voor de e-mails die ik verstuur. Bijv: in het traject van 4 sessies krijg jij de mogelijkheid om 4 keer op mijn e-mails te reageren als er onduidelijkheden zijn of om meer vragen te stellen. Je ontvangt dus 4 e-mails van mij met adviezen en antwoorden op je vragen. Mocht je na onze vervolgsessies nog vragen hebben, dan beantwoord ik deze éénmalig gratis.


Je kunt mij een e-mail sturen of je kunt contact met mij opnemen via het contactformulier met jouw vragen/situatie. Naar aanleiding van je vragen/situatie kan je zelf een keuze maken uit de verschillende sessies, maar je kunt mij ook om advies vragen.

Ben jij nieuwsgierig of een vervolgsessie voor jou mogelijkheden biedt, maar twijfel je nog of heb je nog vragen? Dan kan een vrijblijvend en gratis intakegesprek van 15 tot 30 minuten een fijne oplossing hiervoor zijn.


-Alles wat wij bespreken, valt uiteraard onder mijn beroepsgeheim.-