Ervaringen


Geef een reactie.

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
5 berichten.
Tessa van der Sluis
Lieve Danielle,

Bedankt voor de nieuwe handvatten die je mij gegeven hebt. Het heeft mij iets meer rust gegeven. Ik kan dingen nu wat meer los laten en begrijp nu ook meer hoe ik met bepaalde situaties moet omgaan waar ik zelf geen invloed op heb.
Lieve Danielle wat vind ik het leuk dat jij je plek hebt gevonden en op deze manier mensen gaat helpen die dit nodig hebben
Ik weet dat jij heel begaafd bent en perfect kan aanvoelen hoe iemand zich voelt en dan een goed advies kan geven zodat diegene weer verder kan. Mijn ervaring met jou is heel goed ik heb heel veel steun aan je gehad in moeilijke tijden. Dank zij jou heb ik mezelf weer gevonden en ben ik er heel sterk uitgekomen.
Heel veel liefs en succes met het bijstaan en helpen van mensen.
Jeannine
Lieve Daniรซlle, je website ziet er fantastisch uit!
Helder.
En overzichtelijk.
Ik hoop dat je veel mensen mag helpen en mag bijstaan, ik weet zeker dat veel mensen er wat aan zullen hebben! Ik wens je veel moois toe ๐Ÿ™‚

Liefs Annemarie
Me
Dank je wel Danielle voor jouw begrip en steun tijdens voor mij onzekere tijden. Jij gaf me het inzicht, zodat ik steeds weer een stap verder kon zetten en dat wat mij onzeker maakte los te laten.
Bedankt !!!!
Abraham Hans Casteleijn
Hey Daniรซlle,

Allereerst wens ik je heel veel succes met je praktijk. Ik ben diep onder de indruk van wat jij spiritueel waarneemt, maar ook hoe goed, rustig en liefdevol jij mensen coacht. Met mijn 61 jaar heeft mijn leven eigenlijk altijd in de schaduw gestaan van mijn moeder die haar leven lang aan angst- en dwangneuroses heeft geleden. Ik heb enkele relaties gehad, ik heb een prachtige dochter van 22 jaar, een aardige baan met vaak problemen, maar toch liep er steeds van alles mis in mijn leven en ik voelde me nooit ergens volledig thuis.
In december 2016 kwam ik met Daniรซlle in contact. Haarfijn voelde zij aan hoe ik altijd beรฏnvloed ben geweest via een dik energetisch koord met de zwarte energie van mijn moeder. Ze dwarsboomde altijd alles op afstand om mij zo aan haar te binden. Ook financieel kwam ik na jaren van welvaart en een scheiding in de problemen.
Daniรซlle coachte mij heel mooi hoe ik de energetische verbinding moest verbreken en mijn eigen weg moest gaan. Ik was al een jaar daarvoor verhuisd naar Zeeuws-Vlaanderen, nu mocht ik de rest van mijn eigen leven gaan invullen. En ondanks mijn deeltijdpensioen maakte ik met een baan voor drie dagen in de week in Den Haag nog een leuke carriรจre.
Ineens werd ik na jaren enorm gewaardeerd om mijn vakkennis en inzicht. Daniรซlle kan ergens beschikken over heel oude, kosmische kennis, want ze ziet en voelt precies waar je blokkade zit! Ik heb mijn leven flink omgegooid, ik bouw mooie vriendschappen op, heb een fijn contact met mijn ex-partner en dochter en sta weer enthousiast midden in het leven.
Healingsessies zijn wel intensief en gaan gepaard met stevige vermoeidheid, maar je krijgt er prachtige inzichten en nieuwe levensenergie voor terug! De rest moet je zelf doen !