E-mail consult


Heb je vragen of een kwestie waar je antwoord op wilt krijgen?

Door middel van een e-mail consult, krijg je inzichten en adviezen in je situatie waarin je je momenteel bevindt en laat ik je zien en vooral begrijpen waarom je nu op dit punt staat in je leven. Je krijgt van mij de boodschappen en antwoorden die je op dit moment nodig hebt, waardoor je weer verder kunt.


Wat is een e-mail consult?

Met een e-mail consult krijg je antwoorden van mij op je vragen. Ik verkrijg deze informatie via jouw voor- en achternaam en een recente foto van jou. Het is een e-mailconsult en fotoreading in één.
Een e-mail consult houdt in dat ik mij naar aanleiding van jouw vragen afstem op jou, zodat ik kan voelen/zien wat er op dat moment speelt bij jou. Je weet natuurlijk zelf al wat er gaande is, maar onbewust speelt er ook veel. Vaak is het antwoord dichtbij, maar zie je het zelf niet omdat je emoties de overhand nemen. Wat overigens heel normaal is.
Ik wil je graag helpen door je overzicht te geven in je huidige situatie en je rust te geven in je hoofd.
Met een consult per e-mail krijg je de mogelijkheid om de antwoorden op je vragen rustig door te lezen en op je in te laten werken.

Een consult is iets waar je nu wat aan hebt, maar ook in de toekomst. Elke situatie waar je in zit heeft een les in zich verborgen. Een les die je de rest van je leven bij je draagt.

Een e-mail consult kan iets eenmaligs zijn, maar het kan ook de start zijn van een vervolgsessie.


Waarmee kan ik je helpen?

  • Heb jij relatieproblemen? ( partner/familie)
  • Heb jij een burn-out of heb jij een burn-out gehad? ( of ben je overspannen ( geweest)?
  • Heb jij moeite met grenzen stellen en voor jezelf opkomen?
  • Wil jij je zelfvertrouwen en eigenwaarde terug krijgen?
  • Wil jij je negatieve gedachten kwijtraken?

Ik kan niet je toekomst voorspellen. Ook kan ik geen contact maken met overledenen. Ik kan je enkel helpen met de problemen die je nu ervaart.


Hoe werkt het?

Je kunt 5 vragen die je hebt, naar mij toesturen per mail ( Naast die 5 vragen krijg je uiteraard alle informatie van mij, die ik over je doorkrijg). Ook zou ik je willen vragen een recente foto naar mij toe te sturen waarop je ogen goed zichtbaar zijn ( na ontvangst van je vragen, krijg je altijd een bevestiging van mij). Naar aanleiding van je vragen, foto en je (volledige) naam zal ik mij op je afstemmen en je vragen beantwoorden.

Dankzij mijn kennis en ervaring en door de verschillende manieren waarop ik dingen doorkrijg ( heldervoelendheid, helderhorendheid, helderziendheid en helderwetendheid) krijg ik een beeld van jou.
In dat consult krijg je adviezen van mij. Jij bepaalt zelf wat je met die adviezen doet, geen verplichtingen. Ik zal niet je toekomst voorspellen, omdat het niet aan mij is hoe jij jouw leven invult. Het is jouw leven en jij maakt de keuzes.


Wat kost het?

Voor een e-mail consult vraag ik 45,-. Het (uitgebreide) e-mail consult ontvang je binnen 5 dagen van mij in een pdf-bestand, zodat je deze rustig terug kunt lezen en alles even kan laten bezinken. Dit pdf-bestand bestaat uit ongeveer 3 a 4 pagina’s. Als je na dit consult nog een vraag hebt, voel je dan niet bezwaard deze te stellen.

Je kunt een e-mail consult aanvragen door mij te e-mailen, maar je kunt ook het contactformulier invullen.


-Alles wat wij bespreken, valt uiteraard onder mijn beroepsgeheim.-


Ik beantwoord geen medische vragen.