E-mail consult

Click here for the English version of this page.

Wat is een e-mail consult?
Een e-mail consult houdt in dat ik op afstand energetisch contact met je maak, zodat ik kan voelen/zien wat er op dat moment speelt bij jou.
Je weet natuurlijk zelf al bewust wat er speelt, maar onbewust speelt er ook veel.Vaak is het antwoord dichtbij, maar zie je het zelf niet omdat je emoties de overhand nemen. Wat overigens heel normaal is.
Ik wil je graag helpen door je inzicht te geven in je huidige situatie.
Met een consult per e-mail krijg je de mogelijkheid om de antwoorden op je vragen rustig door te lezen en op je in te laten werken.

Een e-mail consult kan iets eenmaligs zijn, maar het kan ook de start zijn van een coachingstraject.

Waarmee kan ik je helpen?

  • Heb jij relatieproblemen? ( partner/familie)
  • Heb jij een burn-out of heb jij een burn-out gehad? ( of ben je overspannen ( geweest))
  • Zoek jij meer balans in je leven?
  • Heb jij moeite met grenzen stellen en voor jezelf opkomen?
  • Wil jij je zelfvertrouwen en eigenwaarde terug vinden?
  • Wil jij je negatieve invloeden loslaten?

Hoe werkt het?
Je kunt 3 vragen die je hebt, naar mij toesturen per mail . Ook zou ik je willen vragen een recente foto naar mij toe te sturen waarop je ogen goed zichtbaar zijn ( na ontvangst van je vragen, krijg je altijd een bevestiging van mij). Naar aanleiding van je vragen, foto en je (volledige) naam zal ik mij op je afstemmen en je vragen beantwoorden. Het e-mail consult ontvang je binnen 5 dagen van mij in een pdf-bestand, zodat je deze rustig kan terug lezen. Als je na dit consult nog een vraag hebt, voel je dan niet bezwaard deze te stellen.

Dankzij mijn kennis en ervaring en door de verschillende manieren waarop ik dingen doorkrijg ( heldervoelendheid, helderhorendheid, helderziendheid en helderwetendheid) krijg ik een beeld van jou.
In dat consult krijg je adviezen van mij. Jij bepaalt zelf wat je met die adviezen doet, geen verplichtingen. Ik zal niet je toekomst voorspellen, omdat het niet aan mij is hoe jij jouw leven invult. Het is jouw leven en jij maakt de keuzes.

Je krijgt het consult toegestuurd per e-mail, zodat je alles even kan laten bezinken.

Je kunt een e-mail consult aanvragen door mij te e-mailen, maar je kan ook het contactformulier invullen.

 

Ik beantwoord geen medische vragen.