Coaching

Click here for the English version of this page.

Het kan zijn dat je in een bepaalde ontwikkelingsfase in je leven zit, dat je aan een e-mail consult niet genoeg hebt. Hiervoor bied ik coachingstrajecten aan die jou helpen je blokkades helder te krijgen, om je stap voor stap weer in balans te krijgen en te behouden.
De meeste belemmeringen die je ervaart, hebben te maken met je denkpatroon. Je zit vaak vast in je eigen aannames en overtuigingen (en/of de aannames/overtuigingen van je omgeving). Ik wil je graag helpen dit patroon te doorbreken.

Waarmee kan ik je helpen?

  • Heb jij relatieproblemen? ( partner/familie)
  • Heb jij een burn-out of heb jij een burn-out gehad? ( of ben je overspannen ( geweest))
  • Zoek jij meer balans in je leven?
  • Heb jij moeite met grenzen stellen en voor jezelf opkomen?
  • Wil jij je zelfvertrouwen en eigenwaarde terug vinden?
  • Wil jij je negatieve invloeden loslaten?

Hoe werkt het?
Ik bied coachingstrajecten aan van drie verschillende groottes; bestaande uit 4 sessies, 6 sessies en 8 sessies. ( Deze trajecten zijn uiteraard optioneel. We kunnen ook samen een passend traject voor jou samenstellen.) Tijdens deze sessies hebben wij per mail contact en kan je mij alles voorleggen wat er bij jou op dit moment speelt. Ook tijdens deze trajecten zal ik mij laten leiden door mijn intuïtie, zodat ik je zo goed mogelijk kan helpen.

Je stuurt mij een e-mail of neemt contact met mij op via het contactformulier met jouw vragen/situatie. Naar aanleiding van je vragen/situatie kan je zelf een keuze maken uit de verschillende sessies, maar je kan mij ook om advies vragen.

Jouw vergoeding wordt uiteraard enkel berekend voor de e-mails die ik verstuur. Bijv: in het traject van 4 sessies krijg jij de mogelijkheid om 4 keer op mijn e-mails te reageren als er onduidelijkheden zijn of om meer vragen te stellen. Je ontvangt dus 4 e-mails van mij met adviezen, handvatten en antwoorden op je vragen.

Wat is coaching?
Coaching is gericht op het zichtbaar maken van jouw potentiële kwaliteiten. Als coach help ik je te kijken naar je eigen manier van denken. Door middel van coaching krijg je antwoorden en inzichten in je eigen gedrag (zonder oordeel), je leert bepaalde patronen te herkennen en los te laten om ruimte vrij te maken voor nieuwe ideeën. Ik help je de confrontatie aan te gaan met jezelf en op een efficiëntere wijze toe te werken naar je doel.

Bij coaching worden emotionele zaken naar boven gehaald, persoonlijke achtergronden, gedachten en gevoelens vastgesteld die je eventuele groei kunnen verhinderen.  Met behulp van coaching verkrijg je inzicht in jouw emoties en meer begrip waarom je deze emoties hebt, waardoor je in staat bent om belangrijke veranderingen in je leven door te voeren. Ik begeleid je als je je in een lastige of pijnlijke situatie bevindt en help je inzicht te krijgen in jouw situatie, zodat je deze situatie zelf kunt oplossen. Dit kan gaan om veranderingen in je leven, uit balans zijn in stressvolle situaties, het aangeven van je grenzen of persoonlijke ontwikkeling. Met coaching gaan we dieper in op jouw situatie en richt ik mij vooral op hoe de blokkades aan te pakken om het gewenste resultaat te krijgen in jouw toekomst.

 

Ben jij nieuwsgierig of coaching voor jou mogelijkheden biedt, maar twijfel je nog of heb je nog vragen? Dan kan een vrijblijvend en gratis intakegesprek van 15 tot 30 minuten een fijne oplossing hiervoor zijn.